Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Perspektifleri

Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Perspektifleri

Romanya'daki Ovidius Üniversitesi tarafından “Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Perspektifleri: Matematik ve Fen Bilimlerinde Stratejik Ağ Oluşturmanın Geliştirilmesi” isimli uluslararası çalıştay gerçekleştirildi. Türkiye'den ve dünyadan bir çok üniversitenin  yer aldığı çalıştaya İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak katıldık.

Çalıştaya üniversitemizi temsilen Kurum Erasmus Koordinatörümüz Alisa Usubova "İstanbul Gelişim Üniversitesi: Bir Dünya Üniversitesi" konulu sunumuyla katılım sağladı.

Türkiye, Ukrayna, Romanya, Polonya gibi ülkelerden üniversite temsilcilerinin yer aldığı çalıştayda ikili işbirlikleri hususlarına da yer verildi.

Romanya'nın Ovidius Üniversitesi ile Erasmus kapsamında ikili işbirliği anlaşması yapılması kararlaştırıldı.

erasmus