Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü'nden SHMYO Bölüm Koordinatörlerine Erasmus+ Oryantasyon Toplantısı Başarıyla Gerçekleştirildi

Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) bölüm Erasmus+ koordinatörleriyle önemli bir oryantasyon toplantısı düzenledi. Toplantı, UDIO-K Uzmanı Erasmus+ öğrenim hareketliliği sorumlusu Ece Nur Yüksel'in rehberliğinde 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü, C Blok’ta gerçekleştirildi.

Toplantıda, Erasmus+ öğrenci hareketliliği süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı. Eğitim ve staj hareketlilikleri için genel bilgilendirme sunulurken, learning agreement formunun nasıl doldurulacağı ve staj ile öğrenim için intibak 1-2 tabloları arasındaki farklar da tartışıldı. Ayrıca, bölüm Erasmus koordinatörlerinin avantajları ve süreçlerde karşılaşılabilecek zorluklar konuları masaya yatırıldı.

Toplantıya SHMYO'dan öğretim görevlileri Nazlı Yüceol, Pelin Özgünay, Zehra Seyitoğlu, Muhammed Hüseyin Pekeren, Muhammed Yurtseven ve Seyit Hamza Çavga katıldı. Verimli geçen bu oryantasyon toplantısında, akademisyenler ve UDIO-K ekibi, öğrencilerin Erasmus+ süreçlerini daha kolay ve sorunsuz bir şekilde yönetmelerine olanak sağlayacak adımlar attı.