İstanbul Gelişim Üniversitesi ile International University Of Struga Arasında Erasmus+ İkili İş Birliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kuzey Makedonya'nın prestijli eğitim kurumlarından International University Of Struga ile önemli ikili İş Birliği Erasmus+ anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, her iki üniversitenin öğrencileri için yeni uluslararası deneyimler ve fırsatlar sunmaktadır.

Kuzey Makedonya'nın Struga şehrinde bulunan International University Of Struga, yüksek kaliteli eğitim anlayışıyla tanınan bir kurumdur. Üniversite, çeşitli uluslararası programları ve modern eğitim yaklaşımlarıyla, öğrencilerine küresel bir perspektif kazandırmayı hedefler. Üniversitenin geniş akademik yelpazesi, öğrencilere farklı disiplinlerde derinlemesine bilgi edinme fırsatı sunmaktadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve International University Of Struga arasındaki bu anlaşma, Erasmus+ programı kapsamında öğrencilerin uluslararası deneyimlerini artırmayı amaçlamaktadır. Bu iş birliği sayesinde öğrenciler, farklı kültürleri tanıma, dil becerilerini geliştirme ve uluslararası bir akademik ağ oluşturma fırsatı bulacaktır. Anlaşma, özellikle yüz yüze görüşmeler olmadan, dijital platformlar aracılığıyla sağlanan koordinasyon ve iş birliği ile hayata geçirilmiş olup, küresel eğitimde yeni bir çağın kapılarını aralamaktadır.

Bu stratejik anlaşma, her iki üniversitenin de uluslararası eğitim alanında güçlü bağlantılar kurmasını ve öğrencilere zengin bir öğrenme deneyimi sunmasını hedeflemektedir. Öğrenciler, bu yeni fırsatlar aracılığıyla global akademik çevrede rol oynayabileceklerdir.