Namseoul Üniversitesi ile Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetlerinde Önemli İş Birliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), küresel eğitim ağını genişletmeye devam ediyor. Güney Kore'nin prestijli üniversitelerinden Namseoul Üniversitesi ile imzalanan yeni iş birliği protokolü, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümü öğrencilerimize eşsiz fırsatlar sunacak.

1994 yılında Seul Endüstri Üniversitesi olarak kurulan ve 1998 yılında Namseoul Üniversitesi adını alan bu saygın kurum, Güzellik ve Sağlık başta olmak üzere Bilgisayar Bilimleri, Elektrik Mühendisliği ve Bilgi Teknolojileri gibi alanlarda kaliteli eğitimleriyle dikkat çekmektedir. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölümü öğrencileri, bu iş birliği sayesinde lisans eğitimlerini tamamlamak için Namseoul Üniversitesi'nde eğitim alabilecekler.

Çift Diploma Fırsatı

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde 2 yıllık önlisans eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, Namseoul Üniversitesi'nde iki yıl daha eğitim alarak 4 yıllık lisans diploması ile mezun olma imkanına sahip olacaklar. Bu iş birliği, öğrencilerimize hem İGÜ'den önlisans diploması hem de Namseoul Üniversitesi'nden lisans diploması kazandırarak uluslararası alanda daha donanımlı ve rekabetçi bireyler olarak mezun olmalarını sağlayacak.

Kültürel ve Akademik Zenginlik

Namseoul Üniversitesi'nde eğitim görmek, öğrencilere akademik bilgi birikimlerinin yanı sıra kültürel zenginlik de kazandıracak. Güney Kore'nin dinamik ve inovatif eğitim ortamında öğrenim görmek, öğrencilerimizin vizyonunu genişletecek ve kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlayacak.

Başvurular ve Detaylı Bilgi

Bu prestijli program hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru süreci ile ilgili detaylara ulaşmak için üniversitemiz Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin dünya üniversitesi olma yolundaki bu adımı, öğrencilerine daha kaliteli eğitim olanakları sunma misyonunun bir parçasıdır. Namseoul Üniversitesi ile gerçekleştirilen bu iş birliği, İGÜ öğrencilerinin eğitim kariyerlerini geliştirmek ve uluslararası deneyimler kazanmak için eşsiz bir fırsattır.