University of Applied Sciences Jena'dan İstanbul Gelişim Üniversitesi'ne Önemli Ziyaret: İş Birliği Potansiyeli Güçleniyor

Almanya'da bulunan saygın partnerimiz University of Applied Sciences Jena’dan Uluslararası Ofis Müdürü Dr. Danny von Nordheim ve Müdür Yardımcısı Robert Schaef, İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğine yeni bir ivme kazandırmaktadır.

Dr. von Nordheim ve Sayın Schaef'in ziyareti, Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü tarafından, UDİO-K Uzman Yardımcısı Pınar Aleyna Doğan ve UDİO-K Asistanı Murat Emre Şensoy tarafından düzenlenen, üniversitemizi kapsamlı bir şekilde bir sunum ile başladı. Ardından, UDİO-K Koordinatörü Alisa Usubova ile beraber Dr. von Nordheim ve Schaef, iki okul arasında gelişebilecek projeler ve iş birliği yapılabilecek departmanlar hakkında görüşmelerde bulunuldu. Yapılan bu görüşmeler, iki okul arasındaki daha yeni oluşmuş partnerliğin bir adım daha öne gitmesinde ve farklı departmanlar ile projelerde yer alınmasında büyük bir rol oynamaktadır.
Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü olarak, uluslararası alanda İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin adını her gün bir adım daha öne çıkarıyoruz. Bu ziyaret, gelecekteki iş birliği ve ortak projeler için umut verici bir başlangıç olarak görülmektedir. İki kurum arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesiyle, uluslararası alanda İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin bilinirliğini ve prestijini daha da artırmaya kararlıyız.