Üniversitemiz Konsorsiyum ortaklık sayıları ile proje çeşitliliğini artırmaya devam etmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, 2019 yılından başlayarak Erasmus+ Programı kapsamında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin koordinatörü olduğu konsorsiyum projesine dahil olmuştur. İlgili konsorsiyum projesinin üniversite ve sanayi ortaklarından oluşan 7 ortağı bulunmaktadır.

Adı geçen konsorsiyum projesi çerçevesinde hem üniversitemiz öğrenci ve personeline hareketlilik çeşitliliği sağlanacak, hem de üniversitemiz TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile işbirliği olanağını artıracaktır.

İlgili proje hem 2019, hem 2020 proje yılında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından fonlanmıştır.