Todor Kableshkov University of Transport Bir Kez Daha Erasmus’ta İGÜ’yü Tercih Etti

Her sene Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında birçok personel Bulgaristan’dan İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelmektedir. Bu sene yine Bulgaristan’dan gelen ziyaretçilerimiz Kalina Semova, Margarita Aronova, Nelly Konstantinova, Rosica Yordanova, Zhana Ivanova ve Vladimir Gergov oldu.

Bulgar misafirlerimiz öncelikle Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bir sonraki adımda, misafirlerimize tanıtım sunumu yapıldı ve birçok konuda görüşmeler sağlandı. Kalina Semova, Margarita Aronova, Nelly Konstantinova, Rosica Yordanova, Zhana Ivanova ve Vladimir Gergov  Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında UDİO-K Uzman Yardımcısı Pınar Aleyna Doğan eşliğinde Finans departmanını ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığını ziyaret etti ve buradaki işleyiş hakkında detaylı bilgi aldı. Finans birimi ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığımız misafirlerimize büyük ilgi gösterdi ve kendileriyle birçok konuda iletişim sağladı. Bu görüşmeden sonra ise Uzman Yardımcısı Pınar Aleyna Doğan tarafından üniversitemizi tanıtmak için kampüs turu düzenlendi ve birçok departman ve üniversite kendilerine tanıtıldı. Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya ve üniversitemizin Avrupa’ya açılan kapısı olmaya devam etmekteyiz.