Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’yle Erasmus Ayı

Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’yle Erasmus Ayı

23-27 Mayıs haftasında tekrar partnerimiz Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’nden İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne farklı bir ziyaret gerçekleşti.

23-27 Mayıs haftasında Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’nden bu sefer Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında üç çalışan İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti. Vladimir Dimitriv Gergov, Tatiana Gueorguieva Atanassova ve Tsvetanka Tsuparska Erasmus Koordinatörlüğü’nde karşılandıktan sonra üniversitemizde farklı birimlerde eğitim aldılar. Vladimir Dimitrov Gergov ve Tatiana Gueorguieva finans biriminde, Tsvetanka Tsuparska ise eğitime destek biriminde eğitimlerini gerçekleştirdiler. Üniversitemizde ve Erasmus Koordinatörlüğü’nde nitelikli zaman geçiren üçlü, hem karşılamadan hem de İstanbul’un güzelliğinden çok etkilendi. Erasmus Koordinatörlüğü birkaç aydır yoğun bir şekilde çalışmakta ve üniversitemize birçok misafirin gelmesine, onlarla tanışılmasına katkı sağlamaktadır. Özellikle ikili anlaşmalarımızın günden güne artması ve Erasmus sayesinde birçok üniversiteden birçok misafire ev sahipliği yapılması, üniversitemizin tanınırlığını, bilinirliğini ve prestijini arttırmaktadır.

Saygıdeğer partnerlerimizden olan Bulgaristan Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’nden  bu ay gerçekleşen bu ikinci ziyaretin kurumlarımız arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda üniversitelerimiz arasında iş birliği sağlayarak kurumlar arası birliktelikleri güçlendirmesi beklenmektedir.