Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Erasmus+ Deneyimi

Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Erasmus+ Deneyimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Araştırma Görevlisi Rumeysa Nur Akbaş, Mayıs ayı içerisinde ERASMUS+ Personel Hareketliliği kapsamında İngiltere Manchester’da bulunan The University of Manchester’da Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği’ne katıldı.

Araştırma Görevlisi Rumeysa Nur Akbaş, daha önce birçok Avrupa ülkesine turistik seyahatlerde bulundu ancak Erasmus Hareketliliği kapsamında ziyaret ettiği ilk ülke İngiltere oldu.
İngiltere’ye gerçekleştirdiği bu ziyaretin çok verimli ve keyifli olduğunu belirten Rumeysa Nur Akbaş, birçok noktayı ziyaret etti. Gitmeden önce de bu ziyareti konusunda çok heyecanlı olduğunu belirtti. İngiltere’nin uzun yıllara dayanan tarihçesinden ve Manchester’ın dingin yapısından kaynaklanan sakin ve yemyeşil doğası kendisinin çok ilgisini çekti. Rumeysa Nur Akbaş yalnızca Manchester’ı değil, aynı zamanda başkent Londra’ya da ziyarette bulundu. Manchester Üniversitesi’ne de ziyaret gerçekleştirdi ve orada akademik personelle tanıştı. Bu üniversite ziyaretinin kendisine farklı bir farkındalık kattığını da belirtti.
Rumeysa Nur Akbaş, tüm öğrencilerimizin ve üniversitemizde yer alan personelimizin ERASMUS+ Hareketliliği tecrübesini deneyimlemesini tavsiye ediyor ve ona bu güzel bu fırsatı sunan İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’ne teşekkür ediyor.

SAĞLIK BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDEN ERASMUS+ DENEYİMİ