Romanya'daki Dunarea De Jos University of Galati ile İlişkilerimiz Gelişiyor

Romanya'daki Dunarea De Jos University of Galati ile İlişkilerimiz Gelişiyor

Dunarea De Jos University of Galati, Romanya’dan Doçent Dr Teodora Mihaela Iconomescu ve Öğretim Üyesi Dr Leonard Stoica Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni tercih etti ve yararlı olduğunu dile getirdikleri bir hareketlilik gerçekleştirdi.

Uzun süredir anlaşmamızın olduğu ve aynı zamanda ilişkilerimizin gittikçe geliştiği Dunarea De Jos University of Galati, Romanya’dan üniversitemize ziyaret gerçekleşti.

Doçent Dr Teodora Mihaela Iconomescu ve Öğretim Üyesi Dr Leonard Stoica, 6 Aralık 2023 tarihinde UDİO-K'yı ziyaret etti ve UDİO-K Uzman Yardımcısı Pınar Aleyna Doğan ile toplantı gerçekleştirdi. Doçent Dr Teodora Mihaela Iconomescu ve Öğretim Üyesi Dr Leonard Stoica’a üniversitemizi ana yönleriyle tanıtan detaylı bir sunum yapıldı.

Çok verimli geçen ve aynı zamanda ilişkilerimizin gelişmesine katkı sağlayan bu toplantıdan sonra UDİO-K Uzman Yardımcısı Pınar Aleyna Doğan ve Doçent Dr Teodora Mihaela Iconomescu ile Öğretim Üyesi Dr Leonard Stoica, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon bölümünde görev yapmakta olan hocamız Doçent Mustafa Can Koç’u ziyaret etti. Doçent Dr Teodora Mihaela Iconomescu ve Öğretim Üyesi Dr Leonard Stoica Rekreasyon bölümünde üç seanstan oluşan uzun bir programı öğrencilerimiz ve bölüm ile paylaştı. Doçent Dr Teodora Mihaela Iconomescu ve Öğretim Üyesi Dr Leonard Stoica hem üniversitemizin olanaklarından hem de misafirperverliğimizden çok etkilenerek üniversitemizden ayrıldı.

Aralık ayı hem Giden Personel hem de Gelen Personel bakımından çok verimli geçti. Yapılan tüm ziyaretler üniversitemizin uluslararası tanınırlığının artırılması bakımından büyük önem arz etmektedir.