Polonya Jelenia Gora Şehri ve İstanbul Buluşması

Polonya Jelenia Gora Şehri ve İstanbul Buluşması

23-27 Mayıs haftasında Polonya’nın Jelenia Gora şehrinde bulunan Karkonosze Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Prof. Dr. Magdalena Baczyñska İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

23-27 Mayıs haftasında partnerlerimizden biri olan ve Polonya’da bulunan Karkonosze Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Prof. Dr. Magdalena Baczyñska Erasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne geldi ve burada İngilizce Mütercim- Tercümanlık öğrencilerimize  ders verdi.

24 Mayıs tarihinde üniversitemizde öğrencilerimizle ilk dersini paylaşan Prof. Dr. Magdalena Baczyñska’nın ilk dersinin konusu Metin Dilbilimi II’ydi. Kendi üniversitesinde İngilizce Filoloji Profesörü olan Magdalena Baczyñska’nın bu dersi öğrencilerimiz açısından çok verimli ve eğlenceli geçti. Daha sonra Erasmus Koordinatörlüğü’nü ziyaret eden ve burada ağırlanan Magdalena, üniversitemizin kalitesinden ve başarılarından bolca bahsetti.

25 Mayıs tarihinde ise ikinci dersi için üniversitemize gelen Magdalena, Uzmanlık Metinlerinin Tercümesi adlı dersini öğrencilerimizle paylaştı. Magdalena’nın bu dersi de öğrencilerimiz açısından yararlı geçti. Daha sonra tekrar Erasmus Koordinatörlüğü’ne gelerek katılım sertifikasını teslim aldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü her geçen gün üniversitemizi tanıtmaya ve yeni başarılar elde etmeye devam edecektir.