Partnerimiz Todor Kableshkov Üniversitesi’nden Profesör Ziyaretleri

Partnerimiz Todor Kableshkov Üniversitesi’nden Profesör Ziyaretleri

16-20 Mayıs haftasında Bulgaristan Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’nden iki profesör İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

16-20 Mayıs haftasında Bulgaristan’dan iki değerli profesör Erasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında üniversitemizi ziyaret etti ve öğrencilerimize ders verdi. Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’nden gelen Prof. Dr. Ivan Petkov ve Prof. Dr. Nikolay Tontchev, üniversitemizde ve Erasmus Koordinatörlüğü’nde ağırlandı.

Prof. Dr. Ivan Petkov 16 Mayıs tarihinde öğrencilerimize Tedarik Zinciri Yönetimi’ni,18 Mayıs’ta Prof.Dr.Nikolay Tontchev ise Satın Alma Yönetimi derslerini öğrencilerimizle paylaştı. 16 Mayıs tarihinde Erasmus Koordinatörlüğü’nü de ziyaret eden Prof. Dr. Ivan Petkov, diğer hocalarımızda olduğu gibi Erasmus Koordinatörlüğü’nde misafirperver şekilde ağırlandı. Erasmus Koordinatörlüğü’yle tanıştığına çok memnun olan Ivan Petkov, daha sonra koordinatörlükten ayrıldı.

Prof. Dr. Nikolay Tontchev ise 18 Mayıs tarihinde dersini öğrencilerle paylaştıktan sonra Erasmus Koordinatörlüğü’yle buluştu. Nikolay Tontchev de Ivan Petkov gibi koordinatörlükte misafirperver ve sıcak bir şekilde karşılandı. Nikolay Toncthev bu üniversitemizin bu karşılamasından çok memnun kaldı. Özellikle üniversitemizden ve Erasmus Koordinatörlüğü’nün yaptığı işlerden çok etkilenen ikili, üniversitemizi tekrar tekrar ziyaret etmek istediklerini belirttiler.

Anlaşmalı olduğumuz Bulgaristan Todor Kableshkov Ulaşım Üniversitesi’nden gerçekleşen bu iki ziyaretin kurumlar arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda üniversiteler arası iş birliği sağlaması amacıyla her iki kuruma önemli fırsatlar yaratarak katkı sunması beklenmektedir.