Ortaklığın Pekiştirilmesi: UNEC'ten İGÜ'ye Ziyaret

Ortaklığın Pekiştirilmesi: UNEC'ten İGÜ'ye Ziyaret

UDİO-K olarak Uluslararası Kredi Hareketliliği(KA-171) Projesi Kapsamında Azerbaycan’ın en iyi üniversitelerinden biri olan Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi’nden İnsan Kaynakları Uzmanı Ceyhun İsmayılov’u 29 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihleri arasında üniversitemizde ağırladık.

KA-171 Projesi kapsamında karşılıklı birçok öğrenci ve personel gönderdiğimiz, ortaklığı bizler için çok değerli olan Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi’nin bu dönem ağırladığımız ilk misafiri Ceyhun ISMAYILOV Koordinatörlüğümüzü ziyaret ederek Koordinatörümüz Alisa USUBOVA ile toplantı gerçekleştirdi.

Karşılıklı olarak üniversitelerimizi ayrıntılı olarak tanıtıldığı, her iki üniversitenin de yapısı, işleyişi ve projelerinden bahsedildiği toplantıda kurumların benzer ve farklı yönleri ortaya konuldu. Ayrıntılı görüşmede, Azerbaycan Devlet Ekonomi Üniversitesi ile farklı projelerde de bir araya gelinebileceğinin sinyalleri verildi. Programının diğer gününde Ceyhun ISMAYILOV İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, daire başkanı Eren Ali TAŞKIN ile her iki kurumda insan kaynakları işleyişine dair fikir alışverişinde bulundu.

Misafirimiz için organize ettiğimiz program, Uzman Yardımcımız Duygu CAN’ın gelen personelimize kampüs turu rehberliği ile sonlandı. Hem kampüs turu, hem de departman ziyaretleri ile gelen personelin üniversitemizi daha yakından tanımasını ve üniversitemizde sağlanan fırsat ve imkanlar konusunda bilgi sahibi olmasını amaçladık.