İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Kayıt Dönemi Başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Kayıt Dönemi Başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde kayıt dönemi başladı.

2022 Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde heyecanlı kayıt dönemi başladı. Öğrenciler ilk günden itibaren kayıt yaptırmak için gün saymaktaydı. İstanbul Gelişim Üniversitesi en çok tercih edilen 3 vakıf üniversitesinden biri olma başarısını elde etti. Günden güne başarılarına başarı katan ve ''gelişen'' İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrenciler tarafından merakla takip ediliyordu. Birçok yabancı öğrenci kaliteli eğitiminden dolayı da İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni tercih etti.

Bilindiği üzere, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin 65 programı şu anda akredite olmuş durumda ve Türkiye’de en çok akredite olmuş üniversitelerin başını çekmekte. İstanbul Gelişim Üniversitesi en saygın yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından olan THE (Times Higher Education) Etki Sıralaması’nda ‘’Kaliteli Eğitim’’ kategorisinde Türkiye’de 1’inci, dünyada 16’ncı sırada yer almakta.

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri akademik ve sosyal alanda da birçok avantaja sahip bulunmakta. Öğrenci kulüpleri, Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen harika etkinlikler ve proje atölyeleri, nitelikli eğitim ve en önemlisi de Erasmus+ İkili Anlaşmalar. Halihazırda 24 farklı ülkeyle 124 anlaşması bulunan İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü, bu anlaşmaları arttırarak öğrencilerini yeni kültürlerle ve insanlarla tanıştırıyor. Bu yüzden de üniversitemizin prestiji günden güne artıyor ve uluslararasılaşma konusunda emin adımlarla ilerleniyor.