İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Alana Açılmaya Devam Ediyor: Kainan University

İGÜ UDİO-K son hızıyla dünyaya açılmaya devam ediyor. Bu ay Tayvan’da bulunan Kainan University ile çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi. Uluslararası bir kongrede Genel Sekreter Serdar Çöp ve Kainan University Başkanı iş birliği konusunda görüşmeler gerçekleştirdi. Daha sonra ise bu süreç toplantı ile devam etti.

17 Mayıs 2023 tarihinde Kainan University yetkilisi Tristan Fields, UDİO-K Koordinatörü Alisa Usubova, İktisadi,İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü'nden Dr. Öğr.Üyesi Esra Sayın ve UDİO-K Uzmanı Hazal Emir çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının ilk adımında Tristan Fields ile tanışıldı. Tanışmadan sonra UDİO-K Uzmanı Hazal Emir, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin uluslararası başarılarından ve akademik yapısından bahseden bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra ise Tristan Fields Kainan University’i tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Tristan Field bu sunumda üniversitenin birçok uluslararası yanından, ek olarak üniversitenin çalışmalarından bahsetti. Toplantının son kısmında ise Tristan Fields ve UDİO-K Koordinatörü Alisa Usubova, kurumlararası anlaşma konusunda mutabakat sağladı. Yakın zamanda Kainan University ile anlaşmanın tamamlanması planlanmaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü olarak yalnızca Avrupa kıtası ile değil, Asya kıtası ile de ilişkileri geliştirmeye devam etmekteyiz.