İstanbul Gelişim Üniversitesi ile University of Ruse Angel Kanchev Arasında Önemli İş Birliği Ziyareti

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Bulgaristan'daki University of Ruse Angel Kanchev arasındaki yakın iş birliği, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleşen önemli bir ziyaret ile daha da güçlendi. Erasmus+ personel hareketliliği kapsamında gerçekleşen bu ziyarette, İGÜ'nün misafirleri Sayın Krasimir Koev, Ana Popova ve Yuliana Popova oldu.

Ziyaret, İGÜ'nün Uluslararası Değişim ve İş birliği koordinatörlüğünde oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşti. UDİO-K Uzman Yardımcılarımız Duygu Can ve Pınar Aleyna Doğan ile UDİO-K Asistanı Murat Emre Şensoy, İGÜ'yü tanıtan bir sunum sunarak gelen personelin sorularını içtenlikle yanıtladılar.
University of Ruse Angel Kanchev'den gelen misafirler de kendi okullarını tanıtarak bilgi alışverişi sağladılar. Bu, iki üniversite arasındaki ilişkinin daha da güçlenmesine katkı sağladı.

Toplantı ve sunumun ardından misafirler, UDİO-K Uzman Yardımcımız Pınar Aleyna Doğan ve UDİO-K Asistanımız Murat Emre Şensoy eşliğinde İGÜ kampüsünde bir tur gerçekleştirdiler. Bu tur sırasında İGÜ'nün farklı alanları tanıtılarak, üniversitemizin geniş imkanları hakkında detaylı bilgi sunuldu. Aynı zamanda iki üniversite arasında bilgi alışverişi, tur boyunca da devam etti.

Sayın Yuliana Popova, Ana Popova ve Krasimir Koev, İGÜ'nün Tower binasında sayın rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin ile keyifli bir sohbet gerçekleştirerek, iki kurum arasındaki iş birliğinin devamlılığı ve gelecekteki potansiyel anlaşmalar için güzel temennilerde bulundular.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Erasmus programı kapsamında uluslararası ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor ve farklı ülkelerden gelen misafirlerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyor.