İGÜ’nün Uluslararası Ağı Güçleniyor: Endonezya’dan Üniversitemize Ziyaret

İGÜ’nün Uluslararası Ağı Güçleniyor: Endonezya’dan Üniversitemize Ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin uluslararası ağı güçlenmeye devam ediyor. Bu ay Endonezya’dan misafirler İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti ve Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü’nde toplantı gerçekleştirdi.

Şubat ayı Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü’nde toplantılar açısından çok verimli geçti. Universitas Pendidikan Indonesia’dan bir grup misafir üniversitemizi ziyaret etti ve Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörü Alisa Usubova’yla görüşme gerçekleştirdi.

Misafirler öncelikle İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi’ni ziyaret etti. Bu ziyaretten sonra misafirler Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti ve toplantı gerçekleşti. Toplantıda İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Universitas Pendidikan Indonesia arasındaki potansiyel iş birliğinin detayları konuşuldu. Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörü Alisa Usubova, koordinatörlüğün başarılarından, görevlerinden ve amaçlarından bahsetti. Bunlara ek olarak İGÜ’nün küresel camiadaki akreditasyon ve sıralama başarılarından söz edildi.

Misafirler ise Universitas Pendidikan Indonesia’nın başarıların ve hedeflerinden detaylıca bahsederek aradaki potansiyel iş birliği hakkında bilgi aldı. Zaman zaman Uluslararası Ofis yetkilisinin de katkılarda bulunduğu görüşme sonrasında taraflar olası iş birliği ve kapsamı hakkında birçok konuda uzlaştı. Uluslararası alanda yapılan görüşmeler ve anlaşmalar sayesinde İGÜ uluslararasılaşma hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Bu hedefe ulaşılmasında ise şüphesiz UDİO-K’nın rolü yadsınamaz.