İGÜ’den Titu Maiurescu University’ye ziyaret!

İGÜ’den Titu Maiurescu University’ye ziyaret!

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden UDİO-K Uzmanı Pınar Aleyna Doğan, 3-7 Haziran tarihleri arasında Romanya'daki partner üniversitemiz Titu Maiorescu University'yi Erasmus+ Personel Eğitim Alma hareketliliği kapsamında ziyaret etti.

İki taraf içinde oldukça olumlu geçen bu ziyaretin ilk gününde, Titu Maiorescu University Uluslararası Ofis Koordinatörü Iulia Alecu Buza ile Pınar Aleyna Doğan, iki okulun mevcut partnerliğini daha da ileriye taşımak için görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmede, Iulia A. Buza’nın ardından, personelimiz Pınar Aleyna Doğan, İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni tanıtan bir sunum yaptı. İki üniversitenin sadece öğrenci ve personel hareketliliklerinde değil, projelerde de iş birliği yapmasının önemi vurgulandı.

Ardından, Iulia Alecu Buza eşliğinde kampüs turu gerçekleştirildi. Tur sırasında okulun seminer salonları, çeşitli birimleri, kütüphanesi ve derslikleri tanıtıldı. Verimli geçen bu ilk günün ardından, ziyaretin ikinci gününde Pınar Aleyna Doğan, yine Iulia Alecu Buza ve diğer Uluslararası Ofis çalışanları ile beraber toplantı yemeğine katıldı. Bu yemek boyunca Titu Maiorescu University ve İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin çalışma şekilleri karşılaştırılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

İGÜ'den Titu Maiorescu University'ye gerçekleştirilen bu ziyaret sayesinde, iki okul arasındaki güçlü bağın daha da ileri taşınması konusunda önemli bir adım atılmış oldu. Personellerimiz arasındaki bilgi alışverişi ve kültürel etkileşim sayesinde, UDİO-K, İGÜ'nün uluslararası alanda adını duyurmaya devam ediyor.