İGÜ Erasmus+ Koordinatörlüğü Yurt Dışına Açılmaya Devam Ediyor

İGÜ Erasmus+ Koordinatörlüğü Yurt Dışına Açılmaya Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü bu yıl İspanya’da gerçekleşecek olan EAIE Konferansı’na katılacak.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus+ Koorinatörlüğü bu yıl 32.’si düzenlenecek olan İspanya Barcelona’daki EIAE Konferansı ve Sergisi’nde yer alacak. 13-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek bu fuar Avrupa’nın en büyük uluslararası eğitim fuarı.

EIAE, Avrupa merkezli ve 1989’da kurulan ve yükseköğrenim kurumlarının uluslararasılaşma alanında uzmanlaşmasını, ağlarını geliştirmesini, kaynaklarını arttıran bir merkez. EIAE  kurumların uluslararasılaşma hedefleri için  yeni fikirlerin ve en iyi pratiklerin artması aracılığıyla bir ekosistem oluşturuyor. EIAE, kurucu organizasyonlardan biri olarak öğrenme, ağ oluşturma ve bilgi alışverişi açısından bir platform sağlıyor. Kısacası amaçları Avrupa ve ötesinde uluslararası eğitimi ve tanıtmak. Üniversitemizin tanınırlığını arttırmak ve yeni işbirliklerine yol açmak için Erasmus+ Kurum Koordinatörü Alisa Usubova ve Öğrenim Hareketliliği Sorumlusu Sena Duman, bu fuara katılarak üniversitemizin tanınmasına katkı sağlayacak ve birçok ülkeden birçok temsilcisiyle biraraya gelecekler, görüşmeler gerçekleştirecekler. Görüşmeler arasında yer alan ülkelerden birkaçı ise Amerika,Hollanda, Fransa, Arjantin, Şili ve Filipinler.

Bu ülkelerde yer alan birçok temsilciyle gerçekleşecek görüşmelerin verimli geçmesi ve üniversitemize yeni ortaklıklar katması beklenmektedir.