Farklı Avrupa Ülkelerinden Farklı Öğrenciler

Farklı Avrupa Ülkelerinden Farklı Öğrenciler

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelecek akademik yıl için birbirinden birçok farklı ülkeden çok sayıda öğrenci gelecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelecek akademik yıl için birçok farklı ülkeden çok sayıda öğrenci gelecektir. Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında gelecek öğrenciler en az bir dönem olmak üzere üniversitemizde eğitim görecek, Türkiye ve Türk kültürüyle tanışacaklar. Birçok farklı Avrupa ülkesinden gelecek olan öğrenciler hem burada öğrenim görerek  Erasmus+ Hareketliliği gerçekleştirecekler hem de İstanbul’la tanışarak kendilerine yeni deneyimler katacaklar. Gelecek öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin eğitim kalitesiyle akademik olarak kendilerini  geliştirecekler. Portekiz, Almanya, Romanya, Fransa, Slovakya, Moldova, İtalya, İspanya ve Azerbaycan’dan gibi çeşitli ülkelerden gelecek öğrenciler burada yeni arkadaşlıklar edinecek ve aynı zamanda farklı bir kültürle tanışarak kendi konfor alanlarından çıkmış olacaklar.
Erasmus+ Hareketlilikleri sayesinde uluslararası hareketlilikler artmaya ve çeşitlenmeye devam ediyor.