Erasmus+ Personel Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Erasmus+ Personel Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

2022 sözleşme dönemine ait Erasmus+ Konsorsiyum Hareketliliği(Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar, Akıllı Konsorsiyum) kapsamında Erasmus+ eğitim alma hareketliliği sonuçlarının 28.12.2023 tarihinde duyurulmasının ardından hareketliliğe katılmaya hak kazanan toplamda 17 akademik ve idari personelimizin katılımıyla 15 Ocak 2024 tarihinde oryantasyon toplantısı yapıldı.

UDİO-K Uzmanı Duygu CAN’ın sunumuyla gerçekleşen Erasmus+ Personel Hareketliliği oryantasyon toplantısında akademik ve idari personelimize Erasmus+ projeleri, hareketlilik süreçlerinin ilk aşamasından son aşamasına kadar neler yapmaları gerektiği, her bir proje (Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar, Akıllı Konsorsiyum) için gerekli olan belgeler, vize süreci, hibelendirme, eğitim alma anlaşmalarının nasıl doldurulması gerektiği hakkında bilgilendirme sağlandı. Sunum sonrasında, hareketliliğe hak kazanan personelimizin Erasmus+ hareketliliğine dair merak ettiği tüm sorularının cevaplandığı soru-cevap kısmında interaktif bir atmosfer oluştu.

UDİO-K olarak Erasmus+ süreçlerini en iyi şekilde yönetmeye ve daha fazla katılımcının bu deneyime erişmesine ilişkin var gücümüzle çalışmaktayız. Üniversitemizin tüm paydaşlarının uluslararası arenaya açılarak, hem bireysel olarak gelişmesi hem de üniversitemizin uluslararasılaşmasına katkıda bulunması bizim için önem arz etmektedir.