Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

20 Mart 2024 tarihinde Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü olarak 2024-2025 Güz döneminde Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine katılacak öğrenciler için süreci ayrıntılı aktardığımız oryantasyon toplantısı gerçekleştirdik.

2023-2024 Bahar Dönemi'nde 45’ten fazla öğrencimiz kazandıkları kurumlara yerleştirilerek Erasmus+ Öğrenim Hareketliliklerini başlatmışlardır. 2024-2025 Güz döneminin yaklaşmasının üzerine , UDIO-K Uzmanı Ece Nur Yüksel'in sunumuyla, öğrencilere nasıl bir sürecin onları beklediğine dair genel bilgilendirme sağlandı. Öğrencilere sağlanan genel bilgilendirmenin yanı sıra, nominasyon süreci, öğrenim anlaşmalarının nasıl doldurulması gerektiği ve öğrencilerin hangi konularda sorumlulukları olduğu titizlikle anlatıldı. Yapılan sunumun ardından UDIO-K Uzmanımız Ece Nur Yüksel, öğrencilerden Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği'ne ilişkin gelen soruları yanıtlayarak sunumunu başarıyla sonlandırdı.

Öğrencilerimizin Erasmus+ Programlarına göstemiş oldukları ilgi ve duydukları heyecan bizleri daha fazla motive etmektedir. Biz de UDİO-K olarak Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliğine her geçen yıl daha fazla öğrencimizin katılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.