Erasmus Koordinatörlüğü Erasmus’ta

Erasmus Hareketliliği’nden Erasmus Ofisi’nde çalışanlarımız da yararlanıyor.

Erasmus Hareketliliği’nden yalnızca okulumuzun öğrencileri değil, hocalarımız ve idari çalışanlarımız da yararlanabilmektedir. Erasmus Ofisi’nde Erasmus Öğrenim Hareketliliği Sorumlusu Sena Duman ve Erasmus Giden Öğrenci Sorumlusu aynı zamanda Proje Sorumlusu olan Gülcan Güven Yeşilgül de bu fırsattan yararlandılar ve Erasmus Hareketliliği gerçekleştirdiler. Sena Duman Makedonya’daki Üsküp Amerikan Koleji’nde Erasmus’unu geçirirken, Gülcan Güven Yeşilgül ise hareketliliğini Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nde gerçekleştirdi. İkili seyahatlerinde çok eğlendi ve çok güzel anılar biriktirdi. Sena Duman ayrıca hareketliliğini Karadağ ve Bosna Hersek’e kadar genişletti. Erasmus Ofisi’nin çalışmaları sayesinde birçok hocamız, öğrencimiz ve idari çalışanımız kendilerine yeni deneyimler, yeni insanlar katıyor. Erasmus’a katılan her bir üniversite mensubumuz Erasmus’tan harika deneyimlerle dönüyor.

Erasmus Ofisi Erasmus’ta