Bulgaristan, Erasmus+ Hareketliliği Kapsamında İGÜ'yü Tercih Etmeye Devam Ediyor

Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında, St. Syril and St. Methodius University of Veliko Tarnova ve Todor Kableshkov University of Transport Sofia’dan gelen personellerimizi üniversitemizde ağırladık.

Bulgaristan’dan ağırladığımız birçok personelin yanı sıra,  Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında Bulgaristan'da anlaşmalı kurumlarımızdan üniversitemize çokça ilgi gösterilmiştir.

St. Syril and St. Methodius University of Veliko Tarnova’dan gelen Emiliyan Petkov ve Teodor Kalushkov’a üniversitemizi tanıtan sunum yapıldı ve personellerimizin üniversitemize dair merak ettiği sorular UDIO-K Uzmanı Hazal Emir ve Uzman Yardımcısı Duygu Can tarafından yanıtlandı. Aynı gün içerisinde personellerimiz Uçak Mühendisliği bölümü Dr. Öğr. Üyesi Samuel Moveh’in dersine katılım sağlayarak öğrencilerimize uygulamalı şekilde ders anlattı. Misafir hocalarımızın katılımıyla gerçekleşen bu interaktif derse Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz oldukça ilgi gösterdi. Bu dersten sonra ise Uzman Yardımcımız Duygu Can’ın düzenlemiş olduğu kampüs turunda üniversitemizin güzide yerleri tanıtıldı.

Bulgaristan’ın bir diğer gözde üniversitesi Todor Kableshkov University of Transport Sofia’dan ise Lojistik bölümü Prof. Dr. Mirena Todorova’yı ve Dr. Öğr. Üyesi Violina Velyova’yı koordinatörlüğümüzde ağırladık. İlk olarak Prof. Dr. Mirena Todorova Lojistik Yönetimi Dr. Öğr. Üyemiz Biray Koçak’ın Lojistik Planlama ve Modelleme dersine katılım sağlayarak öğrencilerimize engin bilgilerini aktardı. Mirena Todorova’nın dersinin hemen ardından, UDIO-K Uzmanı Hazal Emir ve Uzman Yardımcısı Duygu Can tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Todor Kableshkov University hakkında istişare edebileceğimiz toplantı düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Violina Velyova’nın Tedarik Zinciri Yönetimi dersine katılımıyla personellerimiz hareketlerini tamamladılar.
Erasmus+ Hareketliliği kapsamında, Bulgaristan’dan ve diğer partner üniversitemizden hareketlilik gerçekleştirmeye yönelik gelen bu denli talep İGÜ UDİO-K olarak bizleri çok mutlu etmektedir.