Bahar Dönemi Erasmus+ Gelen Öğrencilerimizi Ağırladık

Bahar Dönemi Erasmus+ Gelen Öğrencilerimizi Ağırladık

Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü olarak, Erasmus Öğrenci Hareketliliği kapsamında 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde üniversitemize eğitim almak üzere gelen öğrenciler için 13 Şubat 2023 tarihinde Gelen Öğrenci Oryantasyon Toplantısı düzenlendi.

Uluslararası Değişim ve İş Birliği Program Uzmanı Hazal Emir ve Uzman Yardımcısı Duygu Can’ın sunumuyla gerçekleşen Oryantasyon toplantısına Almanya, Polonya, Romanya, Azerbaycan’dan gelen Erasmus+ öğrencilerimiz ve seçimleri öğrenciler gelmeden tamamlanan ve Erasmus+ süreçleri boyunca onlara yardımcı olacak Buddy öğrencilerimiz katılım sağladı.

Gerçekleştirilen sunumda Erasmus öğrencilerimize üniversitemiz, üniversitemizin sağladığı kütüphane, öğrenci kulubü, spor gibi olanaklar; ders seçimleri, sınavlar ve İstanbul hakkında bilgilendirme sağlandı. Sunum sonrasında, Uluslararası Değişim ve İş Birliği Programları Uzmanımız Hazal Emir’in, Erasmus+ öğrencilerimizin üniversitemize dair merak ettiği tüm soruları yanıtladığı sorucevap kısmında keyifli ve interaktif bir atmosfer oluştu.

Oluşan bu interaktif atmosfer, Erasmus+ öğrencilerimizin ve Buddy öğrencilerimizin birbirleriyle tanışarak keyifli sohbet etmelerini sağladı. Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü’nün her dönem başında Erasmus+ kapsamında üniversitemize gelen öğrencilere yönelik düzenlediği oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmekte öğrencilerimize yardımcı olmakta, ayrıca gelen öğrencilerin üniversitemize olan bağlılığını artırmaktadır.