Azerbaycan’dan Gelen Öğrencilerimizi Uğurladık

Azerbaycan’dan Gelen Öğrencilerimizi Uğurladık

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Azerbaycan ADA Üniversitesi’nden gelen öğrencilerimizi bu hafta ülkelerine uğurladık.

Bu hafta Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında üniversitemize gelen öğrencilerimizi ülkeleri Azerbaycan’a uğurladık. Azerbaycan’ın en iyi üniversitelerinden olan ADA Üniversitesi’nden gelen beş öğrenci bahar yarıyılını İstanbul’da geçirerek hem eğitim alanında kendilerine yeni bir perspektif kattılar hem de İstanbul’da çok güzel deneyimler edindiler.

Bahar yarıyılının tamamını üniversitemizde geçiren öğrenciler burada yeni arkadaşlar edindiler ve Türk kültürünü tanıdılar. Öğrencilerden alınan bilgiye göre bazıları Türkiye’de farklı şehirleri gezerken bazıları da tüm hareketliliklerini İstanbul’da geçirdiler.

Farklı ülkelerden birçok öğrenci üniversitemize Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında geldi ve çok güzel hareketlilik geçirdiler. Erasmus programının birçok faydasından biri de farklı kültürlerden, anlayışlardan ve düşüncelerden birçok insanı biraraya getirerek birbiriyle tanıştırması ve herkese farklı perspektifler katması. Bu uluslararası birlikteliklere katkı sağlayan Erasmus Koordinatörlüğü çalışmalarına devam edecek.