Azerbaycan ve Ukrayna üniversiteleri ile öğrenci-personel hareketliliği başlıyor

Çok sayıda AB projesi yürüten İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu yıl ilk defa program ülkeleri ve ortak ülkeler arasında öğrenci- personel hareketliliği olan Erasmus KA-107 programına başvuruda bulunduğunu ve AB tarafından fon aldığını duyurdu. Bu kapsamda İstanbul Gelişim Üniversitesi, Avrupa dışından Azerbaycan ve Ukrayna’nın önde gelen üniversiteleri ile öğrenci-personel hareketliliği gerçekleştirebilecek.

Haber detayına ulaşmak için lütfen tıklayınız.