Angel Kanchev "University of Ruse" den Koordinatörlüğümüze Ziyaret

Angel Kanchev "University of Ruse" den Koordinatörlüğümüze Ziyaret

Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında, 10 yılı aşkın süredir anlaşmamız bulunan Bulgaristan’daki saygın üniversitelerden olan "Angel Kanchev University of Ruse” den kıymetli misafirlerimizi Haziran ayında ağırladık.

Nisan ve Mayıs aylarında Bulgaristan’ın birçok farklı şehir ve üniversitelerinden ağırladığımız misafirler, Haziran Ayı’nda University of Ruse’den gelen personellerimiz ile hız kesmeden devam etti.
Angel Kanchev” University of Ruse” nin Doğal Bilimler ve Eğitim Fakültesi’nden Teodora Gerganova, Gyonyul Hayreddin, Valeriya Tsankova, İşletme Fakültesi’nden Dima Spasova programları doğrultusunda Koordinatörlüğümüze gerçekleştirdikleri ziyarette, UDIO-K Uzmanı Hazal Emir ve Uzman Yardımcısı Duygu Can tarafından yapılan sunum ile okulumuzu daha iyi tanıma fırsatı elde ettiler. Sunum sonrasında, Uzman Yardımcımız Duygu Can’ın eşliğinde üniversitemizin kampüsü gelen personellerimize en iyi şekilde tanıtıldı. Kampüs turu ardından, personellerimiz Sosyoloji departmanında Dr. Öğr. Üyesi Ayşe AYDIN, Dr. Öğr. Üyesi Raheb GHANBARLOU, Arş. Gör. Aysun Körlü Topan ile iki üniversitenin sosyoloji bölümünde olası iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundukları keyifli bir toplantı gerçekleştirdi. Sosyoloji departmanı ile yapılan toplantının ardından, personellerimiz İşletme bölümü Arş. Gör. Cansu Türker ile görüşme sağladılar. Her iki üniversitenin personelinin bir araya gelerek bölüm dahilinde fikir alışverişi yapmalarını sağlayan bu ziyaretler karşılıklı bağı güçlendirmenin yanı sıra, gerçekleşebilecek ortak çalışmalara zemin hazırlamaktadır.
Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında değerli partnerlerimizden üniversitemize ziyaret gerçekleştirmeye yönelik aldığımız yüksek sayıda talep, UDİO-K olarak bizleri mutlu etmekle ve karşılıklı olarak daha fazla personel hareketliliği gerçekleştirme konusunda bizleri teşvik etmektedir.