Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı

2. Duyurular

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı detayları aşağıda yer almaktadır.

Oryantasyon toplantısı asıl listede yer alan öğrenciler ve hibesiz katılım dilekçesi dolduran öğrenciler için yapılacaktır.
2022 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı 18 Ağustos 2022 tarihinde J Blok 311 numaralı derslikte 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacaktır. Herhangi bir mücbir sebepten ötürü toplantıya fiziki olarak katılamayacak öğrenciler için eş anlı online toplantı seçeneği de sunulacaktır. Lütfen toplantıya katılım için özen gösteriniz.
NOT: Toplantıya katılım zorunlu olup, mücbir sebep göstermeksizin toplantıya katılmayan öğrencilerimizin bir sonraki Erasmus başvurularında toplam puanlarından -5 puan düşülecektir.
Erasmus