Deneyimlerini Paylaş, Ufkunu Aç, Yaşamını Zenginleştir!

2. Duyurular

Deneyimlerini Paylaş, Ufkunu Aç, Yaşamını Zenginleştir!

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek  amacıyla 2018 yılından bu yana Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmekte olup, ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da  çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. 14-15-16 Ekim 2021 tarihlerinde Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı işbirliği ile Erasmus Programına dahil olan bütün üniversitelerin Erasmus günleri etkinlikleri ile kutlanacaktır.

Erasmus günleri kapsamında, İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından üniversitemiz öğrencilerinin  Erasmus deneyimlerinin izlerini yansıttığı  "Benim için Erasmus" konulu fotoğraf yarışması düzenlenecektir. Yarışma, üniversitemiz bünyesinde Erasmus programından faydalanmış ve faydalanmakta olan öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek, zihinlerdeki Erasmus algısının tüm ihtişamıyla vücut bulması gayesine hizmet edecektir.

Yarışma için son başvuru tarihi 05.10.2021 saat 23:59 olup, katılımcı adaylarının aşağıda yer alan kriterleri sağlaması gereklidir:

• Her katılımcı yarışmaya yalnızca bir fotoğraf ile katılım sağlayabilir
  • Katılımcılar, Üniversitemiz bünyesinde Erasmus programından faydalanmış olmalıdır
  • Yarışmaya katılacak olan adayların katılmak istedikleri fotoğrafla birlikte Erasmus hareketliliğini gerçekleştirdikleri ülke, şehir, kurum, hareketlilik türü ve tarihleri bilgilerini tarafımıza iletmeleri gerekmektedir
  • Gönderilen fotoğraflar Erasmus Koordinatörlüğünün resmi instagram sayfasında (@erasmus_ igu) paylaşılarak oylamaya sunulacaktır. En fazla oy alan fotoğraf sahibi, yarışmanın galibi olacaktır.
  • Oy kullanmak için Erasmus Koordinatörlüğünün resmi instagram sayfasının (@erasmus_igu) takip edilmesi zorunludur.

Yarışmaya katılmak  için adayların fotoğraflarını ve yukarıda belirtilen bilgileri Erasmus Koordinatörlüğünün e-posta adresine (erasmus@gelisim.edu.tr) göndermeleri beklenmektedir.Yarışmayı kazanan katılımcıya Erasmus Koordinatörlüğü tarafından hediye verilecektir.

Not: Yarışmaya katılım için son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Erasmus Koordinatörlüğü olarak yarışmaya katılacak olan tüm adaylara başarılar dileriz.

Erasmusla Gelişime Açık Olun!