2023 Proje Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketliliği Başvuru İlanı

2. Duyurular

2023 Proje Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketliliği Başvuru İlanı

Başvurular, 02 Mayıs 2024- 22 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

2023 Sözleşme Dönemi  2023-1-TR01-KA131-HED-000147173 proje numaralı Akıllı Konsorsiyum Projesi ve 2023-1-TR01-KA131-HED-000146917 numaralı Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar Projesi kapsamında Konsorsiyum Staj  Hareketliliği için  başvurular TURNA Portal (https://turnaportal.ua.gov.tr/giris) üzerinden 02-22 Mayıs 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak alınacaktır.

Başvurunuzu yapmadan önce başvuru ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı 2023 Proje Yılı Konsorsiyum Staj Hareketliliği rehberini okumanız büyük önem arz etmektedir.Başvuru sisteminin kullanımı ile ilgili Bireysel Başvuru Kılavuzu’ndan bilgi edinebilirsiniz. Başvuru esnasında aşağıda belirtilen belgelerin portalın ilgili bölümüne pdf formatında yüklenmesi gerekmektedir.

Güncel Not Döküm Belgesi (Zorunlu)
Yabancı Dil Belgesi ((İGÜ Yabancı Dil Sınavından muaf olmak istiyor iseniz)) Yabancı Dil Belgesi olmayanların üniversitemizin yapacağı Yabancı Dil Sınavına girmeleri gerekmektedir.)

Başvuru Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
  • 2023 Proje Yılı kapsamında gerçekleştirilecek hareketliliklere ilişkin koşullar ve kontenjan sayıları 2023 Proje Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketliliği Başvuru Rehberi’nde yer almaktadır. Lütfen başvurunuzu gerçekleştirmeden evvel tüm ilan metnini dikkatle okuduğunuzdan emin olunuz.
  • Başvuru sistemine yüklenecek olan fotoğrafınız dışındaki bütün belgelerin (Transkript, Yabancı Dil Belgesi vb.) “Pdf” formatında olması zorunludur.
  • Birden fazla hareketliliğe aynı anda başvuruda bulunan öğrencilerin öncelik belirtmesi gerekmektedir.
  • Kontenjanlar; 2023 Proje Yılı Konsorsiyum başvuruları için Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar Konsorsiyum Projesi(TIMEF) kapsamında 10 kişi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBU) Konsorsiyum Projesi kapsamında 2 kişi olmak üzere toplamda 12 kişidir.
  • Süreçte yaşanacak gecikme ve aksaklıklardan doğacak kayıplardan üniversitemiz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.
  • Başvurular, 02 Mayıs 2024 tarihinde başlayıp 22 Mayıs 2024 tarihinde (saat 23:59’da) bitecektir. Başvurunuzu son güne bırakmamanız gerekir.
Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları Bilgilendirme Oturumları
22 Nisan-22 Mayıs 2024 tarih aralığında hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları Bilgilendirme Oturumları gerçekleştirilecektir. Başvuru süreciyle ilgili ilgili oturumlarda UDİO-K uzmanları tarafından detaylı bilgilendirmeler sağlanacaktır. Erasmus+ Öğrenci hareketliliği başvurularıyla ilgili sorularınız var ise veya detaylı bilgi almak istiyorsanız belirtilen tarih ve saat aralığında Rektörlük 5. Katta bulunan UDİO-K Toplantı salonunda gerçekleşecek Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvurusu Bilgilendirme Oturumlarına katılım sağlamanız gerekmektedir.  Bilgilendirmeler sadece yukarıda belirtilen tarih ve saat aralığında yapılabilecektir.