Dış İlişkiler Koordinatörlüğü -

Vizyon Üniversitesi’nden Gelişim’e Yolculuk

gelişim üniversitesi
  1.   Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  2. Haberler


Vizyon Üniversitesi’nden Gelişim’e Yolculuk


Kuzey Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Cvetanka Velkoska İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.


Kuzey Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Cvetanka Velkoska Erasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. 11 Nisan 2022 tarihinde üniversitemize gelen Cvetanka Velkoska, öncelikle Erasmus Koordinatörlüğü’nde ağırlandı. Daha sonra ders vermek için Erasmus Koordinatörlüğü’nden ayrılan Cvetanka Velkoska Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde ‘’İnşaat Yönetiminde Kalite Maliyetleri’’ dersini verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Cvetanka Velkoska, Erasmus Koordinatörlüğü’ne tekrar gelerek 12 Nisan’da yapacağı seminer için hazırlandı.

Erasmus Koordinatörlüğü ve İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin misafirperverliğiyle karşılaşan Cvetanka Velkoska, bu durumdan çok memnun kaldı. 12 Nisan tarihinde ise Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Mukhalad Mohammed Mawlood Al-Mashhadani moderatörlüğünde ‘’Girişimcilikte Kalite’’ seminerini verdi. Cvetanka Velkoska  bu seminerde de yoğun ilgi ve övgüyle karşılaştı.

Makedonya’dan gerçekleşen bu ziyaretin kurumlar arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda üniversiteler arası iş birliği sağlaması amacıyla her iki kuruma önemli fırsatlar yaratarak katkı sunması beklenmektedir.


Haberler