Üniversitemizin Erasmus+ Kapsamında İmzaladığı İkili Anlaşma Sayısı Gün Geçtikçe Artmaktadır

Politecnico De Porto Üniversitesi ile kurumumuz arasında Odyoloji Bölümü için Erasmus+ kapsamında ikili anlaşma yapılması adına online görüşme gerçekleştirildi.

Toplantıya  Politecnico De Porto Üniversitesi Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi David Tome, Uluslararası İlişkiler Giden öğrenci sorumlusu Rita Geriante, Üniversitemizin Odyoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Selva Zeren, Araştırma Görevlisi Azize Köseoğlu ve Erasmus ofisimizden yetkililer katıldı.

Toplantıda iki üniversitenin müfredatı karşılaştırılarak ders içerikleri tartışıldı ve üniversitelerin öğrencilere sağlayabileceği olanaklardan bahsedildi.

Sonuç olarak, İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Politecnico De Porto Üniversitesi arasında Erasmus+ kapsamında ikili anlaşma yapılmasına karar verildi.