Dış İlişkiler Koordinatörlüğü -

Portekiz’le Dolu Dolu Nisan

gelişim üniversitesi
  1.   Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  2. Haberler


Portekiz’le Dolu Dolu Nisan


Bu hafta da üniversitemize partnerimiz olan Portekiz’den Erasmus kapsamında yeni bir ziyaret gerçekleşti.


Bu hafta İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne tekrar Portekiz’den bir ziyaret gerçekleşti. Guarda Politeknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Francisco Jose Sanches Tome, Erasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında öğrencilerimize ders verdi ve onlarla engin bilgilerini paylaştı.

18 Nisan 2022 tarihinde üniversitemize gelen Prof. Dr. Francisco Jose Sanches Tome öncelikle öğrencilerimize ‘Ekonomi’ye Giriş II’ dersini verdi. Yapılan dersten sonra Prof. Dr. Francisco Jose Sanches Tome Erasmus Koordinatörlüğü’ne geldi ve burada Erasmus Koordinatörlüğü’yle buluştu. Üniversitemizde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Prof. Dr. Francisco Jose Sanches Tome üniversitemizden ve başarılarımızdan çok etkilendi. Daha sonra 22 Nisan’da  kendisi bölümü ve üniversitesi hakkında çok bilgilendirici ve açıklayıcı bir sunum gerçekleştirdi. Erasmus kapsamında daha çok ülkeden daha çok ziyaretçimizin gerçekleştiği bu aylar dolu dolu geçmekte.

Portekiz’den gerçekleşen bu verimli ve yararlı ziyaretin kurumlar arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda üniversiteler arası iş birliği sağlaması amacıyla her iki kuruma önemli fırsatlar yaratarak katkı sunması beklenmektedir.


Haberler