Polonya'yla yeni adımlara

Polonya'yla yeni adımlara

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü bu hafta da yurtdışından yeni bir konuk ağırladı. Polonya’daki Poznan Beden Eğitimi Üniversitesi Dans Bölümü Başkanı ve aynı zamanda Dans ve Jimnastik Bölümü Kurul Başkanı Paulina Wycichowska üniversitemize geldi ve Erasmus Koordinatörlüğü’yle potansiyel işbirliklerine yönelik görüşme gerçekleştirdi.

8 Nisan 2022 tarihinde ofisimize ziyaret gerçekleştiren Paulina Wycichowska Erasmus Kurum Koordinatörü Alisa Usubova ve İkili Anlaşmalar Sorumlusu Nesrin Neslihan Kocuk’la görüştü. Yapılan görüşme işbirliği açısından çok verimli ve etkili geçti.  Paulina Wycichowska,üniversiteden ve ofisimizin ilgisinden çok memnun kaldı. Öyle ki ayrılırken bahsettiği  önemli noktalardan biri üniversitemizin ve ofisimizin ilgisi ve samimiyetiydi.

Polonya Beden Eğitimi Üniversitesi ile yapılan bu görüşmenin ikili anlaşmalar konusunda yeni bir kapı açması ve kurumlararası işbirliğinin güçlenmesini sağlaması beklenmektedir.