Nuertingen-Geislingen Üniversitesi'nin ''Gelişim'' Serüveni

Nuertingen-Geislingen Üniversitesi'nin ''Gelişim'' Serüveni

28-31 Mart 2022 tarihleri arasında Nuertingen-Geislingen Üniversitesi'nden ziyaret gerçekleşti.

29 Mart 2022 tarihinde üniversitemize Erasmus kapsamında  Nuertingen-Geislingen Üniversitesi’nden ziyarete gelen Prof.Dr.Iris Ramme ve Öğr.Üyesi Dennis Köhler'in "Gelişim" Serüveni  31 Mart 2022 tarihinde sona erdi. Ziyaretleri süresince Prof.Dr.Iris Ramme ‘’E-Ticaret’’ ve ‘’Pazarlama İlkeleri’’ dersleriyle, Öğr.Üyesi Dennis Köhler ise ‘’Pazarlama İlkeleri’’ dersiyle işletme bölümü öğrencilerine önemli katkılar sağladı.

30 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen seminerde üniversitemiz personel ve öğrencilerinin yoğun ilgi ve katılımı ile karşılaşan misafirlerimiz, Almanya fırsatlarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Gerçekleşen bu ziyaretin kurumlar arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda iş birliği sağlanması sayesinde her iki kurum için de önemli fırsatlar yaratarak katkı sunması beklenmektedir.