LİSE ÖĞRENCİLERİYLE ERASMUS BULUŞMASI

LİSE ÖĞRENCİLERİYLE ERASMUS BULUŞMASI

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü Erasmus’u üniversite dışında tanıtmaya devam ediyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü Erasmus’u lise öğrencilerine tanıtmaya ve onları bilgilendirmeye devam ediyor. Kariyer Günleri kapsamında 6 Nisan 2022 tarihinde Erasmus Hareketliliği Sorumlusu Sena Duman, Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Kariyer Günleri’nde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sena Duman, Üniversite Eğitiminde Yurtdışı Olanakları’ndan bahsetti. Liseli öğrencilerin yoğun talep ve katılım gösterdiği etkinlikte, Erasmus’un birçok yönünden bahsedildi. Erasmus kapsamında yer alan ülkeler, Erasmus süreci ve Erasmus fırsatlarından bahsedilen konular arasındaydı.
Öğrencilerin bu merakı ve ilgisiyle karşılaşan Erasmus Koordinatörlüğü, üniversitede olduğu gibi lisede de öğrencileri bilgilendirmeye ve İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin çeşitli olanaklarından bahsetmeye devam edecektir.