Erasmus Fest’le Harika Bir Gün

Erasmus Fest’le Harika Bir Gün

İstanbul Gelişim Üniversitesi bu hafta harika bir etkinlikte öğrencilerini buluşturdu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi bu hafta Erasmus Fest etkinliğiyle öğrencilerine harika bir gün yaşattı. 2022 Avrupa Gençlik Yılı kapsamında Erasmus Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen Erasmus Fest gün boyu sürdü. Etkinliğin ilk saatinde üniversitemizin ilk tiyatro oyunu EROS’MUS izleyicisiyle buluştu. Yetenekli öğrencilerimiz tiyatroda harika bir iş çıkardı. Tiyatrodan sonra, Erasmus Kurum Koordinatörü Alisa Usubova yapımda emeği geçen bütün kulüplere plaketlerini ve öğrencilerimize sertifikalarını teslim etti. Bütün misafirlerin çok beğendiği, çok eğlendiği bu eğlenceli oyundan sonra öğrencilerimize Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından kariyer eğitimi verildi. Öğrencileri bilgilendirmek için gerçekleştirilen bu yararlı eğitimden sonra ise okulumuzun müzik kulübü üyeleri harika konserler verdi. Farklı farklı öğrencilerimizin sahneye çıktığı ve yerli yabancı birçok güzel şarkının yer aldığı konserler de herkes açısından çok keyifli geçti. Etkinlikte Endless Dil Okulları sponsorluğuyla iki öğrencimize konaklama ve ulaşım masrafları dahil dil eğitimi çekilişi yer aldı. Etkinlikte birçok gıda ve içecek markası da misafirlerimizle lezzetli ikramlarını buluşturdu. Erasmus Koordinatörlüğü’nün uzun ve gayretli emeklerinden sonra yapılan bu gibi güzel etkinliklerin devamının gelmesi beklenmektedir.
Müzik Kulübü