Erasmus Proje Ekibi Gönüllülerini Arıyor

2. Duyurular

Erasmus Proje Ekibi Gönüllülerini Arıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Proje Yazma & Geliştirme Atölyesi çok yakında başlıyor. Haftada 1 gün, 2 saat olarak gerçekleştirilecek ve 7 hafta sürecek atölyede; literatür taramasından sorun ağacı oluşturmaya, proje yazım tekniklerinden proje uygulama safhasına kadar tüm proje süreçleri özenle ele alınacak. Tebdil-i Mekânda “Proje” Vardır, diyerek çıktığımız bu yolda atölyemiz o hafta için belirlenecek konuya özel, ilham verici bir mekânda gerçekleştirilecek. 7 hafta sürecek serüvenin tamamlanması sonrasında öğrencilerimiz, Erasmus ofisi gönüllü proje takım arkadaşı olarak, yazılacak projelerde üstlenecekleri rollere göre aktif şekilde yer alma imkânı bulacak. Üstelik tüm faaliyetlere katılan öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanacak.

Birbirinden keyifli ve bilgi dolu etkinlikler için kayıt olmayı unutmayın! Kayıt için lütfen
tıklayınız.

Not: Kontenjan, öğrenmeye en hevesli kişiler arasında seçilecek 10 kişi ile sınırlıdır.

Erasmus Proje Atölyesinin Sunacağı Katkılar
  • Kamu kurumları ve özel sektörde Avrupa Birliği projeleri başta olmak üzere proje yazma konusunda artan ilgi sayesinde istihdam olunabilirlik düzeyi arttırılmış olunacaktır.
  • Faaliyet bitişi sonrasında katılımcılara verilecek eğitim sertifikaları ile katılım sağlayan öğrencilerin özgeçmişleri güçlendirilmiş olunacaktır.
  • Öğrenciler, araştırmaya, eleştirel düşünmeye teşvik edilecek ve böylelikle problemlerin çözümü noktasında eleştirel bakış açısının gereksinimleri aşılanmış olunacaktır.
  • Proje süreçleri genel itibari ile sosyal hayatla ilişkili olduğundan dolayı öğrencilerin dış dünyaya yönelik farkındalık düzeyi artmış olacaktır.
  • Öğrenciler, kendini ifade etme becerilerini güçlendirmiş olacaktır.
  • Çağın en önemli gereksinimlerinden olan iyi birer takım üyesi olma motivasyonu ile “birlikte çalışma becerisi” güçlendirilmiş olunacaktır.

Daha duyarlı bireyler ekseninde daha ileri bir toplum adına
Biz öğretmeye söz veriyoruz; peki siz üretmeye söz veriyor musunuz?

İstanbul Gelişim Üniversitesi

Erasmus Koordinatörlüğü