Erasmus+ Programı Oryantasyon Toplantısı Hak.

2. Duyurular

Erasmus+ Programı Oryantasyon Toplantısı Hak.

Erasmus+ Hareketliliğine hak kazanan öğrenciler için hareketlilik aşamaları ile ilgili detaylı bir bilgilendirme içeren online oryantasyon programı yapılacaktır. Erasmus+ Hareketliliğine hak kazanan asıl ve yedek listeden hareketliliğe katılmayı taahhüt eden tüm öğrencilerimizin katılması zorunludur. Mücbir bir sebep göstermeden Oryantasyon Programına katılmayan öğrencilerimizin bir sonraki başvurularından –5 puan düşülecektir. Programlarının tekrarı yapılmayacaktır.

Oryantasyon programı detayları aşağıda paylaşılmıştır:

03 Ağustos 2021, saat 15.00- Erasmus+ Staj Konsorsiyumları (TİMEF, AYBU) Online Oryantasyon Programı
06 Ağustos 2021, saat 11.00- Erasmus+ Staj Hareketliliği Oryantasyon Programı (Türkçe)
06 Ağustos 2021, saat 15.00Erasmus+ Staj Hareketliliği Oryantasyon Programı (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İngilizce)
09 Ağustos 2021, saat 11.00- Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Programı (Türkçe)
09 Ağustos 2021, saat 15.00- Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Oryantasyon Programı (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için İngilizce)

Oryantasyon Programı Online Katılım Linki ilgili programdan 1 gün önce öğrencilerimizin e-postasına gönderilecektir.  Lütfen e-postalarınızı düzenli bir şekilde kontrol ediniz.