Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları Hakkında

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları Hakkında

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuruları hakkında önemli duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz üzere, Erasmus+ Programı 2021-2027 seneleri kapsamında yeni bir döneme girmiştir. Erasmus+ Programı’nın 2021-2027 yıllarını kapsayan, yeni döneminin taslağını çizen Program Rehberi Avrupa Birliği Komisyonu tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştır.

Yeni program ile birlikte önümüzdeki dönem faaliyetleri Türkiye Ulusal Ajansı’nın yayınlayacağı uygulama el kitabındaki kurallara göre gerçekleşecektir. Uygulama el kitabı ve yeni dönem başvuru şart ve koşulları kesinleştiği takdirde İstanbul Gelişim Üniversitesi 2021 Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği başvurularını başlatabilecektir.

2021 Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliğinden ve konsorsiyum projelerinden öğrencilerimizin azami yararlanmasını sağlamak ve zaman kazanmak adına pandeminin seyri de göz önünde bulundurularak Erasmus+ Program başvurularından önce Erasmus+ Yabancı Dil Yeterlik Sınavı başvurularının alınmasına karar verilmiştir. Sınav tarih ve koşulları daha sonra ilan edilecektir.

Sağlıklı günler dileriz.