Azerbaycan Projesi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvurusu

2. Duyurular

Azerbaycan Projesi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvurusu

“2020-1-TR01-KA107-090052” Azerbaycan Projesi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuruları kapsamında Azerbaycan Diplomatik Akademisi (ADA Üniversitesi) bünyesinde Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 11 Şubat – 3 Mart 2022 tarihleri arasında alınacaktır. Web sitesinde yer alan başvuru formunun doldurularak güncel transkriptiniz ile birlikte Erasmus Koordinatörlüğüne elden teslim edilmesi gerekmektedir.

İlgili proje sadece İşletme(İngilizce-Türkçe), Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler(İngilizce-Türkçe), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce-Türkçe), Ekonomi ve Finans (İngilizce-Türkçe)  bölümlerini kapsadığından adı geçen bölümlerde okuyan öğrenciler başvuruda bulunabilecekler.