"Erasmus'u Bana Sor!” diyenler dikkat! Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

2. Duyurular

"Erasmus'u Bana Sor!” diyenler dikkat! Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak geçtiğimiz yıl ErasmusDays etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz keyifli etkinliklere bu yıl bir yenisini daha ekleyecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bilgi, fikir ve tecrübe paylaşımları üzerine inşa edilmiş programda, ERASMUS'u bana sor bilgi yarışması düzenlenecektir. Bilgi yarışmasına katılım için aşağıda yer alan formun 12 Ekim Çarşamba gününe kadar doldurulması gerekmektedir. “ERASMUS’U BANA SOR!” diyenler dikkat!

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek  amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da  çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü olarak geçtiğimiz yıl ErasmusDays etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz keyifli etkinliklere bu yıl bir yenisini daha ekleyecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Erasmus Programı sunumu ile başlayacak olan etkinliğimiz, Avrupa Birliği dışındaki ülkelere hareketlilik gerçekleştirilmesi için kabul alan projemize ilişkin bilgilendirme ve deneyim paylaşımları paneli ile devam edecek, en nihayetinde ise Erasmus üzerine bilgi yarışması gerçekleştirilecektir.

Bilgi yarışmasına katılım için aşağıda yer alan formun 12 Ekim Çarşamba gününe kadar doldurulması gerekmektedir. ErasmusDays 2022 kapsamında 14 Ekim Cuma Günü Erasmus’un Enlerini belirleyeceğimiz yarışmada siz de yerinizi alın. Takımınızla Erasmus’a dair sorulara en çok doğru cevabı siz verin, birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayın!

Unutmayın, siz yoksanız 1 eksiğiz!

Başvuru için: https://forms.gle/AKPhUQzuxsXzofho8