2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Sonuçları Açıklanmıştır

2. Duyurular

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Sonuçları Açıklanmıştır

2020-2021 akademik yılı Erasmus+ yabancı dil sınavı sonuçları açıklanmıştır.  Başarılı olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Erasmus+ yabancı dil sınavından Erasmus+ Staj Hareketliliği için minimum 50 puan, Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için ise minimum 60 puan almış olan öğrenciler başarılı olarak kabul edilmektedir.

Erasmus+ yabancı dil sınav sonuçlarını görüntülemek için lütfen tıklayınız…

Sınav Sonuçlarına itirazı olan öğrencilerin en geç 24.07.2020 tarihi Cuma gününe kadar buraya tıklayıp ilgili formu doldurmaları gerekmektedir.

Hareketliliğe Hak Kazananlar Nasıl Belirlenecek?

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Sınavından başarılı olan öğrencilerin %50 Yabancı Dil Sınav Sonucu ve %50 Genel Akademik Not Ortalaması (GANO) hesaplanarak asil ve yedek listeler 10.08.2020 tarihinde web sayfamızda ilan edilecektir.

Güncel bilgiler için lütfen düzenli olarak sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayınız.