Dış İlişkiler Koordinatörlüğü -

Azerbaycan’ın en köklü üniversitesi ADA’dan Gelişim’e

gelişim üniversitesi
  1.   Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  2. Haberler


Azerbaycan’ın en köklü üniversitesi ADA’dan Gelişim’e


Azerbaycan’ın en köklü üniversitelerinden biri olan ADA’dan bu hafta üniversitemize ziyaret gerçekleşti.


Bu hafta Azerbaycan’ın en köklü üniversitelerinden biri olan ADA Üniversitesi’nden Prof. Dr. Çağatay Pişkin, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Erasmus K-171 Projesi kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Erasmus Kurum Koordinatörü Alisa Usubova tarafından bizzat geliştirilen K-171 Projesi kapsamında üniversitemize gelen Prof. Dr. Çağatay Pişkin 25-29 Nisan 2022 tarihlerinde üniversitemizdeydi. Prof. Çağatay Pişkin hem K-171 Projesi kapsamında öğrencilerimizle derslerinde engin bilgi birikimini paylaştı hem de Erasmus Koordinatörlüğümüzle buluşma gerçekleştirdi.
25 Nisan 2022 tarihinde Prof. Dr. Çağatay Pişkin öncelikle İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans öğrencilerimize ‘’Ekonomi’ye Giriş II’’ dersini verdi. Bu verimli dersten sonra Prof. Dr. Çağatay Pişkin Erasmus Koordinatörlüğü’yle buluştu. Aynı gün tekrar ‘’Yatırım Analizi ve Portföy Yönetimi’’ dersini öğrencilerimizle paylaşmak üzere koordinatörlükten ayrıldı.
29 Nisan 2022 tarihinde ise Prof. Dr. Çağatay Pişkin tekrar Ekonomi ve Finans öğrencilerimize ‘’Finansal Yönetim II’’ dersini verdi. Yapılan bütün dersler hem hocamız hem de öğrencilerimiz bakımından çok verimli ve aktif geçti. Özellikle öğrencilerimizin bu kadar aktif ve derslerine ilgili olması Prof. Dr. Çağatay Pişkin’in de dikkatini çekti ve öğrencilerimizin bu ilgisinden çok memnun kaldı.
K-171 Projesi kapsamında yapılan bu hareketlilikler öğrencilerimize katkı sağlamakta ve üniversitemizin tanınırlığını arttırmaktadır.
Azerbaycan’dan gerçekleşen bu verimli ve güzel ziyaretin kurumlar arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda üniversiteler arası iş birliği sağlaması amacıyla her iki kuruma önemli fırsatlar yaratarak katkı sunması beklenmektedir.



 


Haberler