Dış İlişkiler Koordinatörlüğü -

Dost ve kardeş ülke Pakistan İslam Cumhuriyeti’nden İGÜ'ye ziyaret

gelişim üniversitesi
  1.   Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  2. Haberler


Dost ve kardeş ülke Pakistan İslam Cumhuriyeti’nden İGÜ'ye ziyaret


İstanbul Gelişim Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nün öncülüğü ile 23 Ocak 2020 tarihinde Pakistan İslam Cumhuriyeti'nde bulunan Gift Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinden oluşan heyet üniversiteye ziyarette bulunacaktır.


13 Öğrenci ve 3 akademik heyetten oluşan ziyaretçi ekibine yönelik İstanbul Gelişim Üniversitesi seminer düzenlenmenin yanı sıra, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerini, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'ni, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ni, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu, Sağlık Bilimler Yüksekokulu'nu, Uluslararası Öğrenci Ofisi'ni ve üniversitenin diğer kampüslerini kapsayacak gezi turu düzenlenecektir.
 
Misafirler ilgili enstitü ve fakültelerde birçok doktor öğretim üyesi ile görüşecek, kendilerine Türkiye'deki eğitim sistemi, yabancı uyruklu öğrencilere yönelik lisans ve lisansüstü koşulları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunulacaktır.
 
Ayrıca, İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Gift Üniversitesi arasında akademik iş birliği konusunda fikir alış verişinde bulunulacak ve her iki kurumun uluslararasılaşma stratejilerine yönelik belirlediği ortak hedeflerle ilgili iş birliğinin zemini hazırlanacaktır.



Haberler