Dış İlişkiler Koordinatörlüğü -

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Hakkında Önemli Duyuru

gelişim üniversitesi
  1.   Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
  2. Duyurular


2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Hakkında Önemli Duyuru



Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+  Yabancı Dil Sınavı daha önce de duyurusu yapıldığı üzere üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi olan LMS (https://lms.gelisim.edu.tr/) üzerinden 13 Temmuz 2020 tarihinde test ve yazma,  14-16-17 Temmuz 2020 tarihlerinde ise konuşma  şeklinde online olarak gerçekleştirilecektir. 

13 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan test ve yazma sınavına LMS sistemi üzerinden 09.00-23.59 saat aralığında istediğiniz zaman girebilirsiniz.

Konuşma sınavına hangi gün ve saatte gireceğinizi kontrol etmek için lütfen LMS sistemine girerek sanal sınıflarınızı kontrol ediniz. Konuşma sınavının hangi gün ve saatte yapılacağı en kısa sürede sisteme tanımlanacaktır. Lütfen LMS sistemini düzenli olarak takip ediniz. LMS sisteminde daha öncesinde kullanıcısı bulunmayan öğrenciler, öğrenci numaraları ve T.C. kimlik numaraları ile sisteme giriş yapabilirler. 

Lütfen sınava girmeden önce kamera, mikrofon ve internet bağlantılarınızı kontrol ediniz. Kamerası ve mikrofonu çalışmayan öğrencilerin konuşma sınavları geçersiz sayılacaktır. 

Lütfen hem test ve yazma sınavına, hem de konuşma sınavına ayrı ayrılıkta 1 kez girme hakkınız olduğunu unutmayınız.

Not:  2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliğine başvuruda bulunup, Erasmus+ Yabancı Dil Sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerden sınava girmeyenler olduğu takdirde bir sonraki Erasmus başvurularından -5 puan düşülecektir.

Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.